La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Xenofòbia.

Posted by lafrontissa a 20/06/2010

Aquets últims dies ha aparegut a la Rambla de Vilanova el cartell d’una formació política que relaciona la crisi amb la immigració i afirma que el control de la immigració n’és la solució.

En aquest blog, i degut a com la crisi i les seves conseqüències afecten específicament les dones,  hem dedicat molt espai a difondre les causes de la crisi, que res tenen a veure amb la immigració. La immigració ha ajudat a crear i sostenir la prosperitat dels  últims anys, han estat la mà d’obra necessària, ha creat demanda i ha pagat impostos. Si el sistema econòmic estava mal dissenyat, o més aviat dissenyat per afavorir una minoria, això no ha estat culpa d’homes i dones d’altres països, que han estat els últims en arribar i no tenen dret a vot, per tant no han pogut ni tan sols triar els governs que, amb coneixement o per error i omissió, no han volgut o sabut aturar la bombolla financera i immobiliària.

Culpar la immigració sols serveix per amagar les veritables causes i els veritables causants de la crisi i impedir-ne una solució que afavoreixi el bé comú. Pot ser també un intent miserable d’arrossegar uns quants vots d’aquells sectors més desfavorits i que encara ho estaran més amb la davallada de l’estar de benestar, més que possible si miralls i miratges ens distreuen dels greus problemes que hem d’afrontar, dels seus veritable responsables i de les solucions per les quals hem de treballar.

Enllaç :PXC presenta el seu candidat a Vilanova


Per contribuir al debat sobre com han de vestir les dones teniu el següent enllaç a un article de El País.  “El problema no es el burka”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: