La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Vigilem.

Posted by lafrontissa a 24/06/2010

L’estiu ens convida a un descans ben merescut del  qual molta gent no podrà fruir agobiats per la hipoteca, l’atur, la pèrdua de poder adquisitiu, la necessitat de treballar a qualsevol preu, la xenofòbia, o simplement la preocupació pel nostre futur com a dones i  homes com a  ciutadanes i ciutadans, tot plegats com a classe treballadora que som i , malgrat els miratges, sempre hem estat.

N’ hi ha d’altres que tampoc descansen, fet que no vol dit que treballin o que comparteixin la nostra situació i les nostres preocupacions pel futur. Bancs i banquers disposats a enfosar  qui sigui i el que sigui per augmentar els seus beneficis, dirigents polítics atrapats per grau o per força en les xarxes de les anomenades finances internacionals i les institucions que actuen al seu servei com  el  FMI.

En el següent enllaç podrem saber que són la juguesques a la baixa i com actua el Deustche Bank per obtenir beneficis mentre amaga les seves pròpies mancances i com cap autoritat política és capaç de posar-hi fre.

Banqueros o hienas

El FMI que havia perdut poder en el  últims anys i no s’havia acabat d’en sortir en l’ intent d’ arruinar definitivament les economies llatinoamericanes, torna ara amb força a l’escenari mundial amb el decidit propòsit de posar Europa al servei dels interessos que representa, que , evidentment, no són el de la majoria de la ciutadania.

Un huracán de austeridad se cierne sobre Europa

El G 20 es posa al servei dels interessos financers més desorbitats, no hi ha manera de fer desaperèixer els Paradisos Fiscals i qualsevol iniciativa tendent a posar fre a la fam insaciable del neoliberalisme està condemnada al fracàs mentre siguin els dirigents d’ aquest grup de països els que prenguin les decisions.

G20 ineficaç i il·legítim


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: