La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Hi ha alternatives.

Posted by lafrontissa a 29/06/2010

La dreta de tota la vida aprofita la situació actual per  a criticar i desprestigiar les polítiques d’ igualtat.  Cal saber i fer saber que les polítiques d’ igualtat són una de les millor estratègies per acabar  amb la violència masclista.

Defensem les polítiques d’ igualtat

El G.20 (països rics i emergents (BRIC com Índia, Xina o Brasil)) ha fracassat a l’hora de prendre mesures efectives contra la crisi i pel control dels marcats financers; però aquestes mesures ja estan pensades en altres fòrums que, de moment no tenen el poder mediàtic del G.20. Per això mateix cal ajudar a aconseguir aquest poder mediàtic, cívic i social informant-nos i difonent la informació.

El G.20 o la constatació d’un fracàs.

També en el cas d’ Espanya existeixen alternatives ja pensades contràries a  carregar el pes d’una suposada recuperació sobre les classes treballadores (incloses les mitjanes) i afavorir l’enriquiment dels ja molt rics.

Espanya entra en recessió

Hem de fer-nos a la idea de la necessitat de mobilitzar-nos per a defensar els drets pels quals s’ha lluitats desde 1840, quan es va formar a Barcelona la primera associació legal de treballadors i treballadores. Els sindicats majoritaris ens han decepcionat a moltes i molts durant els últims anys i fins fa molt poc, ara hauria de fer-se efectiu un canvi en el seu comportament i una aliança ampla i forta amb plataformes i moviments socials.

Benvinguts a la lluita de classes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: