La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Fènix.

Posted by lafrontissa a 20/01/2011

Simone de Beauvoir es preguntava què era una dona, i realment  la pregunta és actual. La tradició ens ha donat una personalitat i un lloc a la societat.Tant si volem viure dins dels límits que se’ns han marcat, com si els creuem, trobem que les  dues alternatives són perilloses. Des de la Frontissa volem veure amb normalitat les identitats de totes les dones, també les d’ aquelles que la tradició crea i destrueix . Volem cercar allò que tenen de revolucionari i trobar la fortalesa de  la diferència, sense caure en la desigualtat. El subjecte resilient, que és capaç de superar entrebancs, és el resultat d’ un aprenentatge, per això,les dones que participen a Fènix es reuneixen  per mirar al futur de forma constructiva, partint  dels seus recursos i dels del seu entorn. Les dones de La Frontissa  volem contribuir a obrir i tancar portes i ventanes de la Torre de Babel de les identitats, perquè totes, alguna vegada, hem estat estrangeres al món.

Volem agrair a Eugènia Expósito, filòsofa i màster en estudis de gènere,  l’ autoria d’ aquest projecte , les idees que formen aquesta introducció i la impagable tasca de monitora que va fer l’any passat.

Enguany les monitores del projecte són Marina Dudkina, psicòloga i Rosa Català, Master en Estudis de les Dones. Les sessions es portaran a terme  al Carre sant Pau 13 despatx 4 els dimecres de 18 a20, de gener a  abril.

Les inscripcions es poden fer al telèfon 646811644 o els dimecres de 18 a 20 al nostre despatx del Carrer Sant Pau 13 despatx 4. El Taller és gratuït.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: