La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

La PAH segueix treballant

Posted by lafrontissa a 22/01/2011

Més de 50.00o famílies de Catalunya i més de 250.000  a tot l’estat veuen amenaçat el seu futur pel deute etern que la llei actual carrega sobre qui no pot pagar una hipoteca. En cas de subhasta per impagament, el banc o caixa que va concedir la hipoteca es queda  l’habitatge per el 50% de la taxació original, la gent es queda sense casa, però amb la resta del deute més les costes del procés, això vol dir quantitats de 200.000 a 300.000 euros que impliquen l’embargament de nòmines, cas que n’hi hagi alguna per embargar i, pràcticament ,obliguen la gent a treballar en l’economia submergida. Aquesta és una situació insòlita a la UE ,i  fins i tot als EUA. A la resta de països el deute resta saldat amb el lliurament de l’habitatge .

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca lluita per aconseguir la dació en pagament i denuncia l’ actitud de bancs i caixes, que inflaven la bombolla immobiliària fent taxacions molt per sobre del valor real de l’habitatge i oferint condicions aparentment avantatjoses als possibles compradors . Avui sabem que la bombolla immobiliària formava part de les estratègies del capital financer per augmentar els seus beneficis després que altres bombolles haguessin estat ja explotades.

La PAH  impulsa també la presentació de mocions als ajuntaments instant al govern central a canviar la legislació per tal de fer possible la dació en pagament. Recentment aquesta moció ha estat presentada per la CUP a l’Ajuntament de Vilanova i Geltrú, que la va aprovar.

El primer vídeo tracta de la presentació d’una moció a l’Ajuntament de Sant Adrià i el segon d’una de les accions de denúncia de la PAH

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: