La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Contra la violència masclista.

Posted by lafrontissa a 12/02/2011

Les dones ens hem d’enfrontar a diferents manifestacions de la violència masclista, una de les més difícils d’abordar és la mutilació genital femenina. Els autors d’aquesta agressió, que entre nosaltres està considerat un crim imprescriptible i perseguible independentment del lloc i moment en que s’hagi comès, és la pròpia família de la noia mutilada i la seva intenció immediata no és la tortura o el càstig sinó ,i paradoxalment, garantir el seu futur benestar.

Evidentment el que fa aquesta intervenció és garantir un futur de problemes físics i psíquics, a més d’imposar unes relacions sexuals dolorosa, implica tota mena de problemes relacionats amb les funcions corporals quotidianes,l’embaràs i el part. Si algunes d’aquestes conseqüències podem ser reversibles mitjançant la cirurgia reparadora, cap dona serà la mateixa després de passar per aquesta terrible experiència.

La prevenció és fonamental en aquest tema i el Programa contra la Violència Masclista de la Generalitat de Catalunya, elaborat pel Departament d’Interior de  govern anterior, i esperem que no definitivament eliminat per govern actual, disposa d’eines per abordar el problema a les quals us fem enllaç i que deixarem permanentment sota la pestanya de “recursos contra la violència”

protocol_MGF

diagrama_MGF

També us fem un enllaç a OPUSCLE_VIOLENCIA_cat

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: