La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Digueu-li com vulgueu

Posted by lafrontissa a 15/04/2011

Ens trobem davant la paradoxa que els mateixos estaments financers que han provocat la crisi ens forneixen ara amb les receptes per sortir…per sortir ells encara més beneficiats a costa del benestar general.

Aquí ja no tenim primeres matèries, ni fonts d’energia, ni grans extensions de terra fèrtil que pugui ser cobejada; però si tenim,o almenys fins ara teníem, uns sistemes de pensions, de sanitat i d’ensenyament públics i universals. No han estat aquests serveis públics els que han produït la crisi; però sembla que l’hagin de pagar del seu compte…i del nostre.

Els serveis públics poden convertir-es en sucosos negocis privats: plans de pensions,que poden fer perdre els drets als seus subscriptors en operacions financeres arriscades, mútues privades, que sols asseguren gent jove i sana, i sempre tindran com objectiu el benefici  dels accionistes per sobre de la salut dels assegurats i assegurades, i escola privada, finançada també amb els diners de tothom, on l’elit rebi l’educació que necessita per a mantenir el seu poder.

Digueu-li com vulgueu a tot això, però és la lluita de classes. Uns en són absolutament  conscients, i eficients en la defensa dels seus interessos, però  i nosaltres, què fem nosaltres?

Rebélate.  V. Navarro en ATTAC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: