La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

 • Mobilitzem-nos

  Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
 • Defensem la igualtat.

  Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
 • Vaga Feminista 8 M

 • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

 • Anuncis

Claredat!!!

Posted by lafrontissa a 26/04/2011

La ignorància individual i col·lectiva, fomentada sense descans des de la majoria dels mitjans de comunicació, és un arma poderosa que ens immobilitza . És difícil obtenir informació clara, argumentada i que a més a més ofereixi alternatives, per això penjo els enllaços a tres articles que ens ha enviat la nostra companya Pepa Castelló.

“La quiebra moral de la  economia de mercado” és un article  d’ Anton Costas publicat el 18 d’ abril a El País. És de fàcil lectura i explica diverses causes de la crisi actual.

“Los bancos son culpables” i han de fer front a les seves responsabilitat, és un article, també de fàcil lectura, publicat a la pàgina d’ ATTAC el 18 de març. Explica com els bancs van contribuir activament a la generació de la crisi i com la utilitzen ara per augmentar encara més els beneficis.

“El manifiesto de economistas aterrados” és un opuscle d’ economistes francesos, llarg i complet. Analitza a fons les falàcies de la ideologia neoliberal sobre la bondat i eficiència dels mercats financers o el paper del deute en la crisi i la recuperació . Critica, també, el camí que  la Unió Europea ha triat per, suposadament, sortir de la crisi. Proposa alternatives concretes .

 

Anuncis

Una resposta to “Claredat!!!”

 1. Lucia said

  Ja ningú pot dir que no entén el que està passant..pò el que no es pot entendre es que, sabent-ho, ens haguem mogut tan poc!!! Cal passar a l’acció, cadascú en la mesura del possible. Els propers 14 i 15 de maig tenim oportunitat de fer-ho, aquest cop, sortint al carrer a dir PROU:

  Dissabte 14 de maig, 11h: PROU RETALLADES (http://www.confavc.org/index.php/noticies/333-una-trentena-dentitats-presenten-el-manifest-qprou-retalladesq)

  Diumenge 15 de maig, 18h: TOMA LA CALLE (http://democraciarealya.es/)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: