La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Salam al català.

Posted by lafrontissa a 14/05/2011

El passat dia 6 de maig, a l’Orfeó Vilanoví, va tenir lloc la presentació de la guia: Salam en Català, a càrrec de la senyora Carme Forcadell, membre de Plataforma per la Llengua, el senyor Mohamed Halhoul del Consell Cultural Islàmic i la Companya Carla Barroso d’Acolliment Lingüístic.

 Les Dones participants en el projecte de La Frontissa: Viu la teva Ciutat, van  assistir quasi bé totes, acompanyades de les seves filles i els seus fills, a més d’oferir a totes i tots els participants un magnífic berenar amb profusió de dolços típics marroquins i te.

 L’objectiu de la guia és explicar els beneficis de la parla catalana i promoure el seu aprenentatge i ús per part de la comunitat islàmica. Les dones van estar mol atentes i interessades, ja que elles ja són alumnes de català, per tant la motivació ja fa temps que la tenen.  També es va informar dels recursos existents a Vilanova i la Geltrú, per poder aprendre català com són el Consorci de Normalització Lingüística, l’Escola d’adults Teresa Mañé, els Centres Cívics, Càritas i La Frontissa.

Les dones, que en aquest cas representaven a La Frontissa i  eren la  majoria dels assistents, es van quedar fins al final de l’acte i del berenar, on també van participar els homes que provenien de entitats com Garraf Plural, Associació Cultural Islàmica i la Mesquita Al Furkan.

 En converses posteriors, vam considerar que l’acte va ser una mica curt, doncs esperaven una mica de debat, o bé alguna activitat més lúdica ni que fos per a la canalla.

 Esperem que tothom agraeixi l’esforç d’aquestes dones per assistir, a més carregades amb el menjar i el te que estava tot presentat en delicades vaixelles i gots.     De part de La Associació de Dones La Frontissa els diem XUKRAN.

M. Pau Munuera.

Enllaç a la notícia del Consorci de normalització lingüística

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: