La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

La sanitat al millor postor. / El Neomasclisme

Posted by lafrontissa a 05/06/2011

La notícia de l ‘Avui fa referència a una Llei Omnibus, una llei que n’inclou moltes, de lleis, i que es pretén aprovar d’un sol cop. Una d’ aquestes lleis tracta de l’obertura al sector privat dels serveis tancats als hospitals públics per les retallades. No és el primer cop que sentin parlar d’ això, ni que ho publiquem a aquest blog, veure la nostra entrada En xoc amb la sanitat.

Aquell “globus sonda” sembla que ara es concreta amb tota la seva cruesa i claredat en un camí: la sanitat, pagada amb els impostos de totes i tots,  per qui la pugui pagar privadament i dificultant l’accés als col·lectius més febles.

Tot això, a més a més sense tenir en compte la salut de la població, què passaria si s’ estengués una malaltia infecciosa, com està passant a Alemanya, i hi hagués sectors de la població que no tinguessin accés a la sanitat?  A qui presta serveis aquest govern triat amb els vots de la majoria?

L’activitat privada entra a la Sanitat Pública (Avui)

La política sanitària de CIU

 

 

 

En un altre tema, però dins de la mateixa línia general d’atac  als drets de col·lectius que no s’ ajusten al model dominant, mascle, europeu i ric, l’ agència de notícies La Independent, publica un manifest de la Comissió Transfeminista de l’ acampada de València on expliquen les noves cares del masclisme, sembla que emparat sota la divisa “otro feminismo es posible”. Una altra cerimònia de la confusió  de la qual convé tenir informació, doncs no és gens improbable que s’ estengui.

http://www.laindependent.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=917%3Aacampada-a-valencia-la-comissio-transfeminista-i-els-atacs-del-neomasclisme&catid=174%3Aopinio&Itemid=218&lang=es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: