La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Ni un pam de net i les dones, a treballar gratis.

Posted by lafrontissa a 08/12/2011

La població és i serà cada cop més gran i, progressivament, més dependent. Neixen poques criatures, de fet els naixements ja han baixat els dos últims anys, però, tant els serveis d’ atenció a la infància com a la gent gran són els primers sacrificats ens qualsevol pressupost públic.L’estat, i qualsevol dels governs habituals, espera que les dones ens en fem càrrec gratis.

Al mateix temps, i per premiar aquesta dedicació altruïsta, la reforma dels sistema de pensions perjudica greument a qui no pugui reunir els anys de cotització requerits en el mercat de treball. L’atenció als infants suposa l’equivalent a 9 mesos de cotització, però, on es deixa una criatura als nou mesos per a tornar al mercat de treball?, i que passarà amb la gent gran?, una condició que, no ho oblidem, acabarà afectant a tothom que no mori de jove.

En aquest context, l’aportació invisible del treball no pagat, imajoritàriament femení, representa el 53% del PIB, segon un estudi recent , finançat per la gens sospitosa Fundació BBVA i liderat per pel investigadora de CSIC Mª Ángeles Durán.

Tot això està perfectament acoblat  amb el fet que Catalunya és el territori on es dóna el major percentatge de frau fiscal d’Europa i on també es produeixen fets tan curiosos com que el Sr Josep Prat sigui, al mateix temps, director de l’Institut Català de la Salut i president d’ INNOVA, una empresa pública de serveis sanitaris, amb un funcionament força tèrbol, que factura serveis al ICS. Així el Sr. Prat, igualant el Misteri de la Trinitat, té diferents persones fent negocis entre elles dins el sistema sanitari català.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: