La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Un futur evitable.

Posted by lafrontissa a 05/02/2012

  Des dels interessos financers neoliberals se’ ns prepara un futur amb estats arruinats que justifiquin la privatització i la venda de tot allò que és públic.

La desinformació, la manipulació i la por són mètodes utilitzats per fer-nos empassar uns realitat prefabricada. El conseller d’economia ens avisa de futures retallades , però no ens diu res de la baixada d’ingressos que les pròpies retallades causen ni del frau fiscal que ell i el govern toleren.

Ens diuen que paguem impostos a nivell de Suècia, obviant  tant la major quantitat de població activa de Suècia, on la majoria de les dones estan incorporades al món laboral i existeix un ampli suport de serveis públics a la família, com que no existeixen a Suècia els nostres nivells de de frau i que la distribució impositiva és més justa, tal i com explica, detalladament, Vicenç Navarro.

Pel camí que hi anem, el futur que ens espera és el de Grecia, un país la situació del qual no ha deixat d’empitjorar des de que segueix les pautes de la UE al servei de la banca d’ Alemanya. Una situació que encara és pitjor per les dones, a Grècia i aquí ,on l’ofensiva de la moralina tracta d’amagar, segons les normes de la manipulació, la desfeta econòmica planejada i volguda; però no necessària ni inevitable.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: