La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

La PAH a La Frontissa : Sí, es pot!

Posted by lafrontissa a 21/05/2012

 

La PAH, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, que va començar a funcionar el 22 de febrer de 2009 a Barcelona i existeix a hores d’ara a tot l’Estat, després de fer campanyes i accions per aturar desnonaments i donar suport a les persones desnonades, ha posat en marxa una Iniciativa Legislativa Popular -ILP- per la dació en pagament i el lloguer socia.Per ser adsa a tràmit al parlament de Madrid, aquesta iniciativa ha de reunir 500.000 signatures en nou mesos .

Des de La Frontissa volem col·laborar en la mida de les nostres possibilitats a l’èxit de la ILP, per això hem convidat a   Ariadna Miñambre Roca,representant de la PAH del Garraf i Lucia Martín González, representant de la PAH Barcelona a fer una xerrada al TOC, C/Sant Sebastià 11 de Vilanova i la Geltrú, el dimecres 6 de juny a les 19 hores. Ens explicaran  en què consisteix la ILP i a quins problemes vol donar resposta. En el mateix acte es recolliran signatures, es donarà informació sobre punts de recollida i també us podreu fer fedàtaries i fedataris, en aquest cas haureu de portar una còpia del DNI. Us esperem

Discurs de l’Ada Colau,portanveu de la PAH en l’Acte de lliurament del premi Iniciativa solidària de L’ any atorgat per El Periodico de Catalunya. El discurs, com podeu imaginar, no va sortir a TV3.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: