La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Rescatades i enfonsades? Millor no.

Posted by lafrontissa a 16/06/2012

Tal i com diu l’article de  Público la majoria de les dones que avorten ho farien en qualsevol circumstància, però  hi ha també un 30% que ho van fer per motius econòmics. El dret a decidir té una doble direcció, decidir ser o no ser mare. Per  que tal dret sigui efectiu  l’existència de l’avortament lliure i gratuït és necessària; però no suficient. L’ Estat de benestar que garanteixi  el  dret  bàsic de tothom a la sanitat i salut reproductiva, educació, pensions i suport a la dependència, és imprescindible, així com una societat sostenible, basada en l’ ús d’energies renovables, que prioritzi el benestar de les persones sobre el creixement descontrolat i la rapacitat financera.

Està clar que, de moment, no anem per aquest camí, per molt que els mitjans de comunicació maoiritaris ens ho vulgui fer veure.  Volem compartir aquí algunes opinions que no trobarem en aquests mitjans.

Kika Mondelo publica en La Comunidad de El País l’article “Desmontando a Merkel”, en un llenguatge planer aclareix, de manera molt coherent, tot el que s’amaga darrera la crisi, el rescat, la UE i la política energètica.

El FMI mai no ha tingut èxit en treure cap país de la crisi, si n’ha tingut en enfonsar-los per tal de privatitzar tots els serveis públics. Marco Antonio Moreno explica la situació d’Espanya en mans del FMI de manera clara i concisa: La receta del FMI solo hunde más a España en la depresión

L’exemple de Grècia està en la ment de moltes de nosaltres, Què va passar, que està passant i què passara?  ja és coneguda la versió dels mitjans de comunicació majoritaris, aquí tenim una altra, que sols és això, una altra, però diferent: Diez claves para entender la importancia de las elecciones griegas.

Acabem  amb un toc d’ humor. El Diable vol tornar a l’infern.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: