La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

La feina del 2013.

Posted by lafrontissa a 15/01/2013

Les coses no van bé per a la majoria i no van bé especialment per les dones. Els canvis legals que han acabat amb la justícia gratuïta afecten especialment a les dones maltractades que decideixin divorciar-se. ja coneixem totes les dificultats que suposen sortir d’una situació de maltractament, a elles ve ara a sumar-se la necessitat de pagar taxes judicials i la inseguretat jurídica i confusió que existeix amb aquestes noves normes, que semblen, i segurament ho són, expressament pensades per a fer més difícil la vida de les dones.

Llegiu l’article de El País sobre aquest tema.

Article de la SER

No és aquest l’únic atac que el govern del PP  perpetra contra les dones, sembla que una molt regressiva reforma de la legislació referent a l’avortament es prepara per al primer trimestre de 2013. Gallardón s’escuda en convenis signats amb l’ONU per a prohibir l’avortament de fetus amb malformacions genètiques i donar un cop més a la llibertat de les dones.

Aquí trobareu la notícia de la web Religión Confidencial . Amb aquesta font ja podem saber per on aniran fets i arguments.

Hem de començar a pensar com organitzem un 8 de març reivindicatiu i amb qui podem comptar.

Us poso l’enllaç a una ponència de la Coordinadora feminista estatal que tracta de Per què què és necessari continuar sent feministes. Té algunes errades de redacció, però és molt interessant el el seu conjunt

Però a tot arreu hi ha dones i homes que lluiten pels drets de les dones així que, par acabar, us poso un enllaç al calendari de Hombres por la Igualdad. Crec que us agradarà

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: