La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Escratx feminista 16m

Posted by lafrontissa a 17/05/2013

El dia 16 a 20 poblacions de Catalunya i a moltes més d’ Espanya es va fer un escratx feminista davant de les seus del P.Popular per a denunciar els plans del ministre Gallardón i la Conferència Episcopal per tirar enrere 30 anys en els drets de les dones. A Barcelona també hi vam participar dones de La Frontissa.

images13

Ni al PP ni a la Conferència Episcopal els preocupen ni embrions ni fetus, ja que és notori quan poc els importen les criatures ja nascudes, a les que no dubten en deixar sense casa, escola o menjar en favor dels interessos de la banca espanyola i alemanya, ben representats per la Troika, la senyora Merkel i el senyor Rajoy, entre d’altres,  tot això sense que la  conferencia episcopal s’immuti davant el patiment d’infants, joves o grans.

El que molesta i ha molestat, des de les profunditats de la història, al tipus de gent que avui representa aquesta conferència és que les úniques que tenim el poder real de convertir el pa en carn i el vi en sang som les dones quan, si així ho decidim, gestem i parim les nostres  filles i fills. És el nostre cos, el poder que la naturalesa i, segons ells,  el seu déu  ens ha donat, allò que envegen. Vestits de puntes i randes, mal disfressats de dones, intenten  des del més fosc passat, controlar aquest poder controlant els nostres cossos i, si poden, les nostres ments.

El Partit Popular representa els interessos de l’última i  més refinada forma  del patriarcat heterosexista: el capitalisme neoliberal, que reprodueix els esquemes de la violència masclista aplicats ara a dones i homes que vivim en el món real, en nom dels interessos d’homes i dones que viuen en el món depredador de l’especulació financera i l’explotació mediambiental.

Les dones som sovint, per be i per mal, l’última frontera. Aquest cop serà per bé per què ho decidim nosaltres, i a aquesta última frontera s’estan apropant, però estic segura que no passaran.

LLegiu el Manifest

Veieu les Fotos de l’escratx

L’escratx a la premsa

La  Directa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: