La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

A les Entitats. 25 de gener

Posted by lafrontissa a 14/01/2014

Benvolguts, benvolgudes,

 

Com bé sabreu, la Vila ha esdevingut tristament protagonista arran de l’assassinat de dues dones per part de les seves parelles. En només 15 dies, hem viscut un dolor intens dues vegades.

Primer fou la Judit, que va ser assassinada el diumenge 22 de desembre a mans de la seva exparella, de la qui tenia una ordre d’allunyament. El cos va ser descobert per la seva filla de només 5 anys, que va descobrir ben d’hora què és la violència i qui l’exerceix. La Judit només va poder complir 37 anys.

Després fou la Núria, assassinada brutalment la matinada de diumenge 5 de gener. Va ser el mateix assassí qui denuncià els fets. La Núria va deixar orfes dos infants. La Núria tenia 43 anys i morí cremada.

Ens les han robat, les seves filles, amigues, veïnes, nebodes les troben a faltar i no podran gaudir més de la seva companyia. Cada cop que un home decideix assassinar la seva parella trunca les vides de les persones que se l’estimaven. No eren una més. Eren la Judit i la Núria, veïnes de la nostra Vila.

Hem decidit no romandre impassibles, cridar al bell mig de la por que és silenci. Tenim un problema com a societat, hem d’assumir-lo i canviar la comunitat. És per això que us animem a participar de la manifestació nocturna que es farà el proper dissabte dia 25 de gener a les 8 de la tarda, a la Plaça de les Neus.

No podem continuar acceptant amb normalitat que cada any hi hagi un promig de 50 dones assassinades per violència de gènere a l’Estat espanyol. Al nostre voltant hi ha dones en risc i és responsabilitat de la societat sencera aturar els agressors.

Us esperem a la manifestació silenciosa per demanar a crits justícia.

Convocants:

Grup de dones feministes de Vilanova i la Geltrú

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: