La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2018. Ersi Marina Samará Spiliotopulu

  • Anuncis

Companyes, això no es fa

Posted by lafrontissa a 14/12/2015

El Casal de Dones de Vilanova i la Geltrú és un col·lectiu obert, que agrupa dones de diferents tipus, de diferents entitats i també dones a títol individual.

Fem assemblees mensuals, totalment obertes, i cada entitat te dies de reunions i/o activitats, també obertes. També tenim un grup de correu electrònic ampli, amb el qual tothom que vulgui pot rebre informació de les activitats que fem.

Cada any, el 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, denunciem públicament la xacra social de la violència masclista, que ens està matant en un degoteig sagnant .

Passem moltes hores preparant les activitats que es duen a terme a la plaça de la Vila, des de fa 13 anys, organitzades primer per l’ Associació de Dones la Frontissa, i en els dos darrers anys, per el Casal de Dones en el seu conjunt; tot això comporta hores de coordinació, debat, escollir textos, idees, seleccionar música, torns d’intervenció, logística…

Per això, no ens va agradar gens la sobtada intromissió, el passat 25 N, en mig de l’ activitat, de dues dones, que van entrar en un acte que no és seu (i no ho és per que mai han vingut al Casal), i van col·locar un cartell, amb les sigles del seu partit…

De fet, si haguessin vingut, a les reunions preparatòries, sabrien que mai posem sigles partidistes, no les volem… sempre hem demanat respecte per la neutralitat de l’acte; les persones vinculades a d’altres partits, mai han fet ostentació de les sigles dels seus partits mes enllà de la seva presència; a més, la problemàtica de la violència masclista és transversal a tota la societat, està també a dins els partits, i els sobrepassa llargament.

Aprofitar-se del treball aliè, i d’una concentració ciutadana de rebuig als assassinats de tantes dones, per fer propaganda partidista, ens sembla poc oportú i maldestre, de poca habilitat social, i una gran manca de respecte. I encara més si tenim en compte la proximitat de les eleccions

Per això, us diem: Companyes, això no es fa!!!

 

http://m.eixdiari.cat/doc.aspx?idDocument=59396

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: