La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2019. Francesca Calaf. Territori

Activitats 2019

Activitats de La Frontissa.

Viu la teva ciutat: Alfabetització per a dones originàries  d’ altres països, durant el curs escolar. Responsable Nieves Ortega Col·laboren: Ajuntament Vilanova i la Geltrú , Institut Català de les Dones, Xarxa d’alfabetització. Rambla Samà 18.  Alfabetització bàsica: dilluns i dimarts de 10 a 12. Català bàsic: dimecres i dijous de 10 a 12. Casal de Dones tomasa Cuevas C. Bonaire 1 VNG

Donart: Premi  per a dones artistes i exposició anual al voltant del 8 de març. Responsable Francesca Calaf. Col·laboren: Ajuntament Vilanova i la Geltrú, Institut Ca

Carta a qui maltracta– premi literari per alumnat de secundària convocat anualment al voltant del 25 de novembre Responsable La Frontissa. Col·laboren: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Llibreries La Mulassa, Llorens

 Actes reivindicatius 8 de març i 25 de novembre: organitzats conjuntament amb el Casal de Dones de Vilanova i la Geltrú i amb el suport d’ Assemblea de Drets Socials.

Grup d’ informació i suport, grup de suport per a dones.  tots els dimecres de 7 a 8 a C/BOnaire 1 de Vilanova i la Geltrú. Col·labora: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La Frontissa promou i participa en el Casal de Dones de Vilanova i la Geltrú.

La Frontissa participa en el Protocol contra la Violència de Gènere de l’ Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Altres activitats: xerrades, presentació de llibres, presentació de mocions. Les podeu consultar al nostre calendari.

2 Respostes to “Activitats 2019”

  1. joan pere said

    Això de la carta a qui maltracte és només per dones? Us prego que si parleu de violéncia de génere poseu “violència de génere contra les dones”, doncs també hi ha -suposo que ho sabeu pero no ho dieu- “violència de génere contra els homes” (prinicpalment psicológica,) , o no????. Actualment hi han molts homes maltractats i d’això no en parla ningú. Crec just que les cartes al concurs que parlin de “Carta a qui maltracta” les bases han d’especificar que només està pensat per les dones que carreguin contra la maldat dels homes, no al revés!.
    Aviam si es poseu les piles i deixeu de fer una croada contra els homes com esteu fent, ja n’hi ha prou de possar a tots els homes al mateix sac.
    Si voleu en parlem.

    • El 25 de novembre és el dia contra la violència envers les dones, d’aquí ve el tema de la carta. Evidentment que hi ha homes maltractats per dones, afortunadament les xifres de morts són molt més baixes que les de les dones, i dic afortunadament perquè no cal duplicar el problema. A la violència contra dones, criatures o fins i tot contra altres homes per temes de domini relacionats amb la no assumpció de la inseguretat, comú a totes i tots, i excusats sota motius sentimentals l’anomenem violència masclista.
      No fem cap croada contra els homes, la majoria dels homes no són maltractadors, però hi ha una minoria que ho són i provoquen morts de dones i criatures. La lluita contra aquesta violència és un dels nostres temes. Totes i tots som també víctimes de violència estructural, atur, desnonaments, retallades de serveis públics, aquest és un altre dels nostres temes
      . Així com les dones fa temp que ens associen i parlem dels problemes que , com a dones, vivim, estaria bé que els homes comencessin a fer el mateix.

Deixa un comentari