La Frontissa. Associació de Dones

Espai per compartir idees, coneixements i activitats

  • Mobilitzem-nos

    Defensem la democràcia i l'Estat de Benestar, llegint, produint i difonent informació sobre les causes i conseqüencies de la crisi econòmica i les solucions alternatives. Utilitzem les TIC per defensar els nostres drets.
  • Defensem la igualtat.

    Per a lluitar contra la violència masclista, defensem les polítiques d' igualtat
  • Vaga Feminista 8 M

  • Donart 2019. Francesca Calaf. Territori

QUI SOM

Som una associació  de dones de Vilanova i la Geltrú, som feministes i treballem per la promoció de les dones en tots els àmbits.

7 Respostes to “QUI SOM”

  1. Núria Portí said

    Hola, estic interessada en participar a l’associació. Ara que acaba el curs, us seguiu trobant el mateix dia a la mateixa hora? Com he de fer per posar-me en contacte amb vosaltres? Ja em direu.
    Gràcies

    • neus said

      Durant l’ estiu fem “vacances”, nomes funciona el mòbil per emergències, però ara ja ens pots trobar els dimecres de 6 a 8, des de princips de setembre.

    • M Xosé said

      Ens trobem cada dimecres al C/Sant Pau 13 despatx 4 a les 18 hores.

  2. Chiara said

    Bona tarda, sóc una alumna de l’Escola Pia de Vilanova i la Geltrú que està a 2n de Batxillerat. Estic fent un treball de recerca que consisteix en la violència de gènere i per la meva part pràctica m’agradaria entrevistar a alguna associació en contra d’aquesta. La meva pregunta és si algú podria respondre’m a algunes preguntes per tal de poder realitzar-la.
    Moltes gràcies.

  3. Lourdes Cañete said

    Hola, estic interessada en participar a l’associació, però tinc 14 anys. Puc participar? Fa falta un permís?
    Gràcies.

  4. Eva said

    Hola m’agradaria coneixer la vostre associacio visc a Sant Pere de Ribes soc víctima de la violencia de genere. Estic amb una gran sicóloga pero necesitaría mes informacio tinc el judici per el 7 de febrer estic patint m’agraria poder explicar el menú cas. Tinc dos fillles adolescents i una bebé de dos anys i el menú horari es una mica limitar. Gracies

Deixa un comentari